Tjedni listić, br. 1

Tjedni listić, br. 1

Uz list župa Čepin 2 i Čepin 3 Milost, koji izlazi povremeno, započeli smo izdavanje i tjednog listića. Riječ je o preklopnici A5 formata, s ukupno četiri stranice. U njemu se planiraju iz tjedna u tjedan objavljivati prilozi poticajno-duhovnog karaktera, posebno vezani uz Evanđelje ili druga nedjeljna i blagdanska misna čitanja, kao i uz važnije blagdane, a sadržavat će i različite informacije.

Tako u prvom broju, tematski i vremenski vezanom uz 4. tjedan kroz godinu A (29. siječnja do 4. veljače), donosimo osnovne informacije o župama, pojašnjavamo značenje loga, donosimo evanđelje 4. nedjelje kroz godinu i razmišljanje nad tim svetopisamskim odlomkom. Također, donosimo tjedni kalendar i kratko pojašnjenje blagdana Svijećnice te spomendana sv. Ivana Bosca i sv. Blaža.

Prvi broj listića može se prelistati niže i preuzeti ovdje, a svi će se brojevi slagati u ovom izborniku. Svi pak dosad objavljeni brojevi Milosti i Listića mogu se pogledati i preuzeti OVDJE. (Listić priredila i grafički oblikovala: S. M. Gladić.)

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.