Molitve za osobnu i zajedničku pobožnost

Molitve za osobnu i zajedničku pobožnost

Na poticaj vjernica Župe Duha Svetoga koje svakodnevno dolaze na svetu Misu i mole krunicu, priredili smo preklopnicu s molitvama za osobnu i zajedničku pobožnost. Među njima se nalaze temeljne molitve, kao što su Oče naš, Zdravo Marijo, Slava Ocu, Nicejsko-carigradsko i Apostolsko vjerovanje, Anđeo Gospodnji i Zdravo kraljice, odnosno molitve koje najveći dio našeg vjerničkog puka zna i moli. Preklopnica sadrži i većini vjernika manje poznate molitve: Pod obranu se Tvoju, Slavna Majko Spasitelja, Ispovijest vjere Hrvata katolika te Molitvu župljana za vlastitoga župnika.

Preklopnica je tiskana u 50 primjeraka s nakanom da se nađe na klupama crkve i bude na korist onima koji se mole bilo osobno, bilo zajednički s drugima. Također, s vremenom planiramo na sličan način prirediti i neke druge molitve i oblike pobožnosti. (Priredila: S. M. Gladić)

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.